Som Escola Verda

Som Escola Verda, per tant pretenem que els nostres alumnes tinguin una actitud respectuosa envers el medi que els envolta. Durant tot el curs es realitzen activitats d'Educació Ambiental.

 

També cuidem un hort ecològic com a eina de treball, observació i experimentació.

 

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

 

Durant la setmana del 21 al 25 de novembre a l’escola vam treballar la SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS. Vam demanar la col·laboració de les famílies perquè ens portessin bricks buits.

 

Amb aquests vam fer un cuc enfilant-los per tal de mesurar quants metres de residus aconseguíem entre tota l’escola. Com que la participació va ser molt bona vam aconseguir 36 metres! Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i fer-nos adonar que a l’escola no hem de portar tants residus.

 

Aquí us deixem unes quantes fotos per tal que veieu com va anar l’activitat.

Setmana Europea de Prevenció de Residus
NO EM PORTIS!.ppt
Presentación Microsoft Power Point 3.3 MB

Trobada d'escoles verdes

El passat dimarts 6 de Març la nostra escola Mare de Déu del Mont va participar a la Trobada d’Escoles Verdes que es va dur a terme entre l’escola Migdia i el parc Migdia. Hi van participar sis alumnes en representació de l'escola: dos de quart, dos de cinquè i dos de sisè.

 

Us adjuntem el programa de la trobada i un vídeo resum de la trobada.

Programa Trobada 6 de Març
Programa Primària.pdf
Documento Adobe Acrobat 51.3 KB

Les Escoles Verdes a la web del SEG

El sevei educatiu del Gironès (SEG) ha creat una secció a la seva web dedicada a les Escoles Verdes. La pàgina conté informacions diverses, notícies, fotografies, vídeos, enllaços, etc.

 

La trobareu aquí: web del SEG