vie

29

may

2015

Tots junts a cantar!

Dimecres 27 els nens i nenes de 5è vam participar al “Tots junts a cantar”, vam anar a l’auditori de Girona per cantar amb altres escoles la cantata “L’esclat de la primavera” de Joan Figueres. Va ser tot un èxit!

5 comentarios

lun

23

mar

2015

Audició "El viatge de l'ocell Martinet"

Avui els nens de cicle inicial hem anat a l’auditori a escoltar el conte “El viatge de l’ocell Martinet” acompanyat amb fragments de “Les quatre estacions” de Vivaldi. Hem passat una estona molt entretinguda i hem après moltes coses sobre els instruments de corda fregada.

0 comentarios

vie

06

feb

2015

A 3r fem FAMA!

La classe de 3r ja hem començat les sessions de FAMA!!! Estem preparant coreografies del musical de Frozen. Ens encanta!

1 comentarios

vie

06

feb

2015

Taller preludi, samba i swing

Avui els nens de 6è hem anat al CaixaFòrum a fer un taller on ens hem convertit en músics. Hem creat la pròpia música, hem cantat i ballat i ens hem divertit molt!

3 comentarios

vie

06

feb

2015

Audició "En Litus i la seva maleta de cançons"

Dijous els alumnes de cicle superior ens vam convertir en fans dels Beatles després d’assistir a aquest espectacle. Vam aprendre moltes curiositats sobre aquest grup de Liverpool, sobretrot que la seva música transmet pau i alegria! 

1 comentarios